De unieke voordelen van onze allrisk autoverzekering

Zoek je een unieke en complete EV-autoverzekering? Met onze SERES Allrisk Autoverzekering krijg je maximaal 8 jaar* fabrieksgarantie! Zowel op een nieuwe SERES als een SERES-occasion. En dat is nog niet alles. Alle voordelen van onze verzekering vind je hieronder.

Tot en met 8 jaar garantie, inclusief fabrieksgarantie

Extra garantie biedt uitkomst als je onverwachts wordt geconfronteerd met een technisch defect aan je auto. Wel zo prettig als deze kosten onder de garantie vallen. Met onze allrisk verzekering verlengen wij gedurende de looptijd de garantie van standaard 2 jaar tot en met 8 jaar (96 maanden) of 150.000 kilometer. Je hebt bij reparaties recht op 100% vergoeding op essentiële onderdelen en arbeidsloon. Zónder dat je hiervoor extra betaalt.

Lees hier welke onderdelen onder de garantie vallen.
100% vergoeding op essentiële onderdelen en arbeidsloon

Met de SERES Allrisk Autoverzekering heb je bij reparaties recht op 100% vergoeding op essentiële onderdelen en arbeidsloon, tot en met 8 jaar na de afgiftedatum van het eerste kentekenbewijs. Hier betaal je geen euro extra voor, op voorwaarde dat er ieder jaar tijdig onderhoud plaatsvindt en de onderhoudshistorie bekend is.

3 jaar nieuwwaarde- / aanschafwaarde

Als je SERES total loss raakt of wordt gestolen, dan geldt vanaf het moment dat de SERES Allrisk Autoverzekering ingaat: 3 jaar lang de nieuwwaarderegeling voor je nieuwe SERES of 3 jaar lang de aanschafwaarderegeling voor je SERES-occasion.

Normaalgesproken zou alleen de dagwaarde worden vergoed - de SERES Allrisk Autoverzekering kan dus duizenden euro’s voordeel opleveren! En tot de andere auto is geleverd, heb je ook nog eens recht op maximaal 30 dagen gratis vervangend vervoer.

Gunstige regeling eigen risico

Standaard is het eigen risico € 500,- per gebeurtenis. Indien je SERES wordt gerepareerd bij een SERES Center, vervalt dit eigen risico. Specifiek bij ruitvervanging geldt een eigen risico van € 67,50 per gebeurtenis. Voor schade aan ruiten (sterretje) die gerepareerd kan worden door middel van de kunstharsmethode, geldt geen eigen risico. Voor bestuurders jonger dan 24 jaar geldt een afwijkend eigen risico, zie de voorwaarden.

24/7 Pechhulp

Pech onderweg is heel vervelend. Dan is het goed om te weten dat je met de SERES EV-Polis ook kunt profiteren van onze pechhulpservice; de alarmcentrale van Actua Pechhulp staat je 24/7 bij. Pechhulp Nederland is standaard inbegrepen en Pechhulp Europa is optioneel toe te voegen voor € 3,- extra per maand.

De auto wordt in de meeste gevallen ter plekke gerepareerd. Als het niet anders kan, wordt de auto vervoerd naar een SERES Center; dat is meestal je eigen autobedrijf. Wanneer je kiest voor Pechhulp Europa en pech hebt in het buitenland, dan worden zowel de auto als alle inzittenden naar Nederland vervoerd. Als dát geen service is!

Kies je pakket

Naast de unieke allrisk autoverzekering kun je ook kiezen voor de WA+ (Beperkt Casco) of de WA-verzekering

Vergelijk de verzekeringspakketten

* Maximaal tot en met 8 jaar garantie, inclusief de fabrieksgarantie, na de afgiftedatum van het eerste kentekenbewijs. Bij de allrisk autoverzekering van de SERES EV-Polis heb je als klant recht op de garantiedekking, mits er jaarlijks tijdig onderhoud heeft plaatsgevonden en de onderhoudshistorie bij ons bekend is.